hjem
nyheter
prosjekter
løsning
Om oss
Ta kontakt med
nordlys creative group
nordlys creative group
FRA KONSEPT
TIL INNOVASJON
Nyheter
I prosess
img
Interactive map

Interactive map creation platform, that allows easy creation of objects, routes, audio guides, usage monitoring and more.

img
INTERAKTIVT KART

Vi er glade for å kunngjøre at vi jobber sammen med Dyreparken i Kristiansand. Nytt design av parkens kart avdukes nå i sommer!

NORDLYS CREATIVE GROUP

Vi er et mangfoldig team med internasjonale spesialister. Vårt mål er å kombinere utdanning og teknologi med engasjerende historiefortelling. Filosofien er enkel – for å virkelig undervise og røre folk, må vi kombinere toppmoderne teknologi med engasjerende fortellerteknikker.

Prosjekter
REGIONAL LEGENDE I VR
Virtual Reality Prosjekt

Prisbelønnet Virtual Reality-prosjekt som skildrer historien til en baltisk region fra bronsealderen til moderne tid.

Kedainiai Regionale Museum
Museumsutstilling

Vi produserte en unik og interaktiv historisk modell av Kedainiai regionen på 1600 tallet. Ved å flytte rundt på figurer som representerer de forskjellige innbyggere, får du høre historier om livet i byen.

TIDSREISE VR
Virtual Reality Prosjekt

Et interaktivt VR-prosjekt basert på fire historiske perioder. Leap Motion-teknologi tillater besøkende å bruke hendene til å kontrollere og manipulere omgivelsene.

39-45 MUSEUM
Museumsutstilling

Et interaktivt museum som vi utstyrte med infoterminaler, 3D projeksjoner, spill og filmer dedikert til å lære publikum om krigen, perioden 1939-1945 i Memel.

INTERAKTIVE KART
Forskjellige Prosjekter

Forskjellige interaktive kart-prosjekt vi arbeidet med

SUNNY FUNNIES
Læringsapplikasjoner

Interaktive historier og pedagogiske spill for barn i alderen 2-5. Utviklet i samarbeid med utdanningseksperter historiene er rettet mot å forbedre forskjellige ferdigheter som språk, oppfatning og kunstnerisk uttrykk.

BIBLIOTEKET
Arkitektur Visualisering

Vår oppgave var å visualisere interiøret i et nytt lokalt bibliotek og implementere elementer som ville gjøre det til et moderne informasjonssenter.

AECO
Animert Film

Informativ og pedagogisk, men likevel komisk og underholdene film til “Association of Arctic Exbedition Cruise Operators”. Filmene gir turister viktige retningslinjer de bør følge på turene.

Teknologiske løsninger
solution
Bevegelses veiledning

Vi tilbyr løsninger som hjelper med å veilede besøkende gjennom museet, ved bruk av lyssystemer, beacons og bevegelses sensorer.

solution
Interaktive objekter

Vi har utviklet løsninger som gir besøkende muligheten til å bruke fysiske objekter i en eksposisjon og motta respons i form av lyd og bilde.

solution
Full kontroll gjennom et knappetrykk

Vi har utviklet løsninger som gir muligheten til å skru av alt av multimedia og lys i en institusjon gjennom ett enkelt knappetrykk.

solution
Lys løsninger

Lys som en løsning for å veilede besøkende har mottatt lovord ettersom det ikke er inntrengende og fungerer som en myk veileder.

solution
Et museum for alle

Løsninger som gjør at alle, fra unge til gamle og funksjonshemmede kan glede seg over tiden de tilbringer på museet.

solution
Beacon og sensor løsninger

Løsninger med Beacons, bevegelses sensorer, berørings sensorer, og NFC brikker.

solution
Prosjektor løsninger

Vi har funnet løsninger for å bruke prosjektorer til å levere en oppslukende opplevelse.

solution
Skreddersydde innholdsløsninger

Løsninger som tillater tilpassing av innholdet som leveres til besøkende gjennom valgte karakteristikker

solution
Annet

Our engineers and creative team are ready for a unique challenge

Om oss

Hva skjer når du får programmerere, animatører og arkitekter som jobber sammen med manusforfattere og designere som alle har en lidenskap for innovasjon og utdanning?

Du får NORDLYS CREATIVE GROUP.

Med et mangfoldig team av internasjonale spesialister, er målet vårt å kombinere utdanning og teknologi med engasjerende historiefortelling.

Dette målet stammer fra en felles filosofi. For å virkelig undervise og røre ved folk må vi kombinere toppmoderne teknologi med engasjerende historiefortellings teknikker.

 I løpet av årene har vi samlet kunnskap om:

Måter å presentere dype og intrikate historier til besøkende, gjennom en pedagogisk måte som gir en hyggelig opplevelse.

Den beste kombinasjonen av teknologier for et gitt prosjekt som, når de brukes i felleskap, leverer en sømløs, dyp læringserfaring.

Og hvordan bruke åpne arealer, og gjør dem til interaktive områder som veileder besøkende fra det øyeblikket de setter foten innenfor.

Vi gjør alt dette ved hjelp av toppmoderne teknologi som Virtual reality, 3D animasjon, info terminaler, apper og spill. Sammen gir dette oss muligheten til å lage virkelig interaktive utstillinger.

Ta kontakt med
img
Nerijus Antanavičius
Business development manager
info@nordlyscreative.com
+4796842158
Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor